Uw koffiezetapparaat kiezen: wat kunt u verwachten

/5
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Er is een eeuwenoud  gezegde dat suggereert dat 'een goede arbeider altijd maar zo goed is als zijn  gereedschap', ongeacht hun specifieke beroep of de branche waarin ze werken.
Dus hoe bekwaam of ervaren u ook bent als individu, u kunt gemakkelijk in de  steek worden gelaten door verouderde, slecht presterende of ongeschikte  apparaten.
Dit geldt met name als het gaat om koffie en het soort  gespecialiseerde dranken dat wordt verkocht door cafes, hotels en  niche-coffeeshops over de hele wereld.
Daarom is het ook belangrijk om de  juiste koffieleverancier te kiezen, evenals de beste apparatuur voor uw  koffiebehoeften.
Zonder enige twijfel; de apparatuur die u gebruikt om  espresso-opnamen van hoge kwaliteit te maken en uw assortiment gespecialiseerde  dranken te vervaardigen, is cruciaal voor het succes van uw bedrijf, vooral als  u een langdurige reputatie van uitmuntendheid wilt waarborgen.
De apparatuur  die u gebruikt, moet ook worden gebudgetteerd en een kosteneffectieve  commerciele oplossing bieden, dus er is veel aandacht en planning nodig om een  weloverwogen beslissing te nemen.
 
Wat zijn de eerste overwegingen bij het kopen van een commerciele  koffiemachine?
Laten we beginnen met het bekijken van de belangrijkste  overwegingen bij het kopen van een commerciele coffeeshop voor uw onderneming.  Deze omvatten
1. Het volume van uw bedrijf
Rustig cafe
De grootte,  omvang en omvang van uw bedrijf is misschien wel de belangrijkste overweging,  omdat dit de capaciteit van de machine die u nodig heeft, bepaalt.
Over het  algemeen zijn commerciele koffiemachines verkrijgbaar in twee, drie of vier  groepen, die respectievelijk vier, zes en acht dranken kunnen produceren.
Dit biedt een goed startpunt, omdat u hierdoor een machine kunt kopen die  aan uw behoeften kan voldoen en tegelijkertijd waar voor uw geld biedt.
Simpel gezegd, machines met een grotere hoeveelheid koppen stellen meer  personeel in staat om de apparatuur op elk moment te gebruiken, waardoor  gelijktijdig gebruik wordt aangedreven en de hoeveelheid drankjes die elk uur  kan worden geproduceerd, wordt gemaximaliseerd.
Dus als u hoge  verkoopprognoses of cijfers heeft die wijzen op een groot aantal regelmatige  bezoekers, vormen de grotere en duurdere machines een haalbare investering.
Omgekeerd kunnen kleinere verkooppunten of cafes met een beperkter drankmenu  beter worden bediend door een machine met twee of drie groepshoofden, omdat dit  helpt de kosten voor uw koffiehuis te verlagen,  zonder concessies te doen aan de prestaties.
2. Uw financiele budget
Financiele budgettering
Zodra u heeft bepaald welk type machine het  beste bij u past, is de volgende stap ervoor te zorgen dat u binnen een vooraf  bepaald budget werkt.
Immers, de prijs van machines met een bepaald aantal  groepskoppen zal ook varieren afhankelijk van andere factoren, waaronder de  merknaam, mechanica en aanvullende, diagnostische functies. Als u bijvoorbeeld  een coffeeshopbedrijf op middelhoog niveau heeft, kunt u ervoor kiezen om te  investeren in een machine met drie groepen.
Hoewel dit een verstandige  beslissing kan zijn, is het belangrijk op te merken dat de kosten van  individuele apparaten kunnen varieren van ? 2.500 (de Fracino Romano 3  Group-espressomachine) tot ? 3.700 (Fracino's PID 3 Group-espressomachine). Met  dit in gedachten, moet u een selectie maken die comfortabel binnen uw budget  valt, terwijl u zich ook richt op de extra functies die kunnen helpen om uw  waardepropositie als merk te verbeteren.
Door deze punten in gedachten te  houden en een vergelijkbaar denkproces te volgen bij het vergelijken van de  markt, kunt u investeren in een koffiemachine die kosteneffectief is, binnen het  budget en in staat is om aan de eisen van uw bedrijf te voldoen.