Je zelfgemaakte koffie heeft een melkopschuimer nodig – hier is waarom!

Barista's zijn magiers van de moderne samenleving. Ze zijn in staat om de  binnenste bonen van een gigantische, op equatoriaal geteelde pod te nemen en ze  in heerlijke kunstwerken te veranderen. Ze kunnen die adembenemend lange  bestelling aannemen voor een dubbel shot, halfzoet, extra heet, extra schuim,  karamel macchiato en op de een of andere manier een realiteit maken. Maar het  zijn niet alleen de bonen die een geweldige kop koffie maken. Je hebt ook  stralend witte, warme melk nodig! En het beste deel? U hoeft geen luxe  koffieautomaat te kopen om die opgeschuimde en schuimige heerlijkheid te krijgen  voor op uw latte, cafe-au-lait of andere koffiegerelateerde dranken. Als u nog  niet overtuigd bent, laten we dan onze vijf favoriete redenen doornemen waarom u  zou moeten investeren in een melkopschuimer.
 

Het laat u beslissen wanneer en waar!Op een gegeven moment  zijn we allemaal geirriteerd dat we in een rij vol boze, cafeinevrije mensen  moeten staan die elk op dat moment hun eigen speciale koffiebestelling willen.  De lokale coffeeshop kan vroeg in de ochtend een ellendige plek zijn. Maar met  een koffiezetapparaat of een Franse pers, en je eigen beste  melkopschuimer, zijn die gevallen van bijna Thunderdome-niveau angst van het  onbekende van wanneer jij en de tientallen mensen om je heen hun drankjes  krijgen, verleden tijd. Onze suggestie? Als je een koffiezetapparaat met een  programmeerbare timer oppakt, kun je het moeilijkste hebben om het af te maken  voordat je 's ochtends wakker wordt. Dan hoef je alleen maar wat ijskoude melk  op te schuimen en loop je met een glimlach op je gezicht langs de coffeeshop.  Geen haast meer met werken. Het is je favoriete koffie, wanneer je maar wilt!
Het bespaart u geld!
Elk jaar geven Amerikanen tussen de 12 en 40  miljard dollar uit aan koffie. Dat is meer dan het hele BBP van Albanie! Sommige  rapporten zeggen zelfs dat Amerikaanse millennials jaarlijks meer geld uitgeven  aan koffie dan aan hun pensioensparen. Daarnaast hebben de meeste mensen  ongeveer 3 kopjes koffie per dag. Als u bij een winkel koopt, kost dat u $ 45  per werkweek of meer dan $ 2000 per jaar! We kunnen gerust zeggen dat wij  Amerikanen van onze koffie houden. Maar het is tijd om na te gaan hoe u die  kosten kunt verlagen! Een koffiezetapparaat en melkopschuimer voor thuis is een  fantastische optie. Volgens de analyse kost het zetten van koffie thuis je  tussen de 16 en 18 cent per kopje, met iets meer voor die heerlijke melk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *